Oficines al costat del Trinquet. Ronda Quémalo s/n Faura (València)
-Apertura l'últim divendres de mes a les 20 hores

30 de gener del 2011

Aín-Penyes Blanques-Aín

Com la majoria de gent del centre no l´havia fet el dia de l´encontre bloguero, pensarem en realitzar aquesta ruta que tant ens agrada, si bé ferem una xicoteta modificació.
El matí geladet, però bo per a caminar.
Eixim de la plaça de l´Ajuntament seguint el GR-36 cap a Eslida pel barranc de la Caritat, passem per l´Arc i el seu Molí, la Font de la Caritat, deixem el GR i seguim pel Barranc de l´horteta, Penyes Blanques, Coll de Barres(Ací seguim novament el GR-36), Barranc de la Caritat i Font de Sant Ambrós.
La descripció de la ruta la teniu en el blog de Casiaventurilla Senderismo. Aín-Peñas Blancas (Alternativa 2).
Nosaltres ferem una xicoteta variant a la ruta descrita, després de passar Penyes Blanques en lloc de crestejar per on va el PR, continuarem per la vessant ombriva fins al Coll de Barres.
Ens trobarem amb la sorpresa que la senda de pujada cap a Penyes Blanques i la de baixada havien sigut netejades.


Totes les fotos

9 de gener del 2011

VI Marxa pels Aljubs Quart de les Valls -La Vall de Segó-

Un bon grapat de senderistes i amics ens donarem cita en aquesta primera marxa de l´any.
El recorregut discorre per tot el sender local dels Aljubs  (SL) senyalitzat amb marques blanques i verdes, que naix i finalitza a la Font de Quart.
El sender té un encant especial i molt variat, igual estem en una senda tupida, en un barranc, en un camí a ple sol o entre casetes de pedra seca i aljubs, verdaderament una delícia per als sentits.

Track (El track no correspon exactament al SL-dels Aljubs. L´eixida i la arribada és a la plaça de l´Ajuntament de Quart, des d´on va eixir la marxa).