Oficines al costat del Trinquet. Ronda Quémalo s/n Faura (València)
-Apertura l'últim divendres de mes a les 20 hores

23 de novembre del 2014

Al voltant d'Aín pel SLCV28 - SLCV-29 i GR36

Bonica eixida al voltant d'Aín enllaçant el SLCV28, part del SLCV29, el GR36 tram cap a Veo, el camí de Benitandús, el camí-senda- de Veo a Tales/Aín per on discorre una part del PRCV161 i novament el GR36 cap a Aín.
Hem començat la ruta amb una lleugera pluja que ens ha fet amagar-nos uns minuts als paellers de la font de "San Ambrosio". Després ha parat i hem tingut un dia fabulós per a la practica del senderisme, anant amb compte en no relliscar en les pedres banyades de les sendes.
Com gaudim de la natura en aquesta època de l'any amb els colors que transformen per complet el paisatge. 
Aín

SLCV28 per la Rambla d'Eslida

SLCV29 Forn de Calç

Senda cap a Veo

El grup i darrere Aín

__________________________________RUTA_______________________________
Aín- Font de “San Ambrosio”- SLCV28 Ombria de la Batalla i rambla d’Eslida- SLCV29 Forn de Calç- Encreuament GR36 cap a Veo- Camí  de Benitandús- Senda de Veo a Tales/Eslida per on discorre un tram del PRCV161- Senda a Aín- GR36 fins a Aín.

  
_________________________________DADES______________________________

-Recorregut       
Circular
-Distància
11,470 km
-Desnivell positiu    
508m
-Desnivell negatiu
508m
-Altura màxima
584m
-Altura mínima
383m
-Temps total
4h.15min.
-Temps moviment      
3h.15min.
-Dificultat
Mitja-baixa


Participants: Alejandro- Antonino- Enrique- Felix- Héctor- Juan- Juanfran- Juanjo- Manolo- Mirta- Soraya-Tere P.- Toñi- Xato



        
  

16 de novembre del 2014

Sot de Ferrer

Des del calvari de Sot de Ferrer a la comarca de l'Alt Palància, parteix aquest ruta que ens du a la Calera de San Antonio i al Navajo León amb magnífiques vistes de la Serra d'Espadà, del curs del riu Palancia, de la Calderona i de la Serra del Toro. 
La ruta en un principi segueix les marques de SLCV-116 per després de passar el Navajo León en un encreuament de pistes deixar-lo, continuant a l'esquerra per camí de terra -sense marques- fins entropessar-se amb el PRCV-320 que seguim a l'esquerra fins al centre d'interpretació de la dehesa de Soneja. Després tenim dos opcions seguir les senyals del PRCV-63.7 o el track dels nostres companys de "Trotasendas Benicalap" per arribar a Sot de Ferrer.
Calvari

Ermita de San Antonio

Navajo León

Riu Palancia

__________________________________RUTA_______________________________

Sot de Ferrer - PRCV116 Ermita de San Antonio de Padua - Calera de San Antonio - Navajo Leon - PRCV320 Riu Palancia - Centre d'interpretació del paratge municipal de  la dehesa de Soneja - PRCV63.7 Sot de Ferrer

_________________________________DADES______________________________

-Recorregut       
Circular
-Distància
10 km
-Desnivell positiu    
261m
-Desnivell negatiu
261m
-Altura màxima
343m
-Altura mínima
239m
-Temps total
3h.35min.
-Temps moviment      
2h.45min.
-Dificultat
Baixa


Participants: Tere N., Mª José, Soraya, Tere P., Mª Carmen, Antonia, Eugenia, Lledó, Javi, Felix, Juan, Juanfran, Juanmi, Héctor, Manolo, Alejandro, Enrique, Juanjo, Antonino 

          

La ruta l'hem feta seguint la descripció de Trotasendas Benicalap, menys l´últim tram que hem agafat el PRCV 63.7 des del centre d'interpretació del paratge de la dehesa de Soneja a Sot de Ferrer.

2 de novembre del 2014

Estrets del Riu Ebron

Novament hem tornat a fer aquesta bonita ruta pels Estrets del Riu Ebron partint de la localitat de El Cuervo i aprofitant els colors que ens mostra la tardor. 








Participants: Tere Mari, Soraya, Javier, Manolo, Héctor i Alejandro

1 de novembre del 2014

Cerro Calderón o Alto de las Barracas

La ruta de hui ens ha portat al punt més alt de la Comunitat Valenciana al Cerro Calderón o Alto de las Barracas. Hem fet l'itinerari seguint les indicacions i track dels nostres companys de casiaventurilla. 






Descripció de la Ruta

http://www.casiaventurilla.com/ 

Participants: Tere Mari, Soraya, Javier, Manolo, Héctor i Alejandro