Oficines al costat del Trinquet. Ronda Quémalo s/n Faura (València)
-Apertura l'últim divendres de mes a les 20 hores

20 de juny del 2010

Barrancs de l'Almanzor i de la Mosquera a la Serra d´Espadà

Ruta circular pels barrancs de l´Almanzor i de la Mosquera a la Serra d´Espadà. Hem aparcat els cotxes en la carretera que va d´Almedijar a Aín, només passar la pista que entra a la Mosquera. Des d´ací hem baixat al Barranc de l´Almanzor i després de disfrutar de la seua atapeïda vegetació i de l´aigua, el PR ens ha dut al coll d´Ibola. Hem travessat la carretera i agafat el sender que puja a "Cerro Gordo". Després de fer una paradeta per esmorzar hem continuat i agafat el sender que baixa a la Mosquera -marcat com a PR-. Feia temps que no passàvem per aquesta senda, però cal assenyalar que el sender es troba completament abandonat, sense cap manteniment i en molts llocs es fa costosa la seua continuïtat. Arribats a la casa de la Mosquera sols ens ha quedat seguir la pista per eixir novament a la carretera.
Distància: 8,38 km - Ascen. Acumulat: 544 m - Temps: 03:36:49


Falagueres al Barranc de l´Almanzor

7 comentaris:

juanfran ha dit...

Senda molt interessant, però bastant abandonada, el meu primer dia en pantalons curts, i encara em coguen les cames i els braços de les esgarrapades que tinc.

maritere ha dit...

Com quedem? Eren "zarzas" o abrasers?

juanfran ha dit...

No ho sé, però et jure que encara em couen les cames. He hagut d'anar que em posen la vacuna antibraseril o "antizarzil".

Anònim ha dit...

Hi ha una pomada genial, es diu 'arrapin' i es ven a les herboristeries. No és gens cara, crec que són menys de dos euros. (De res, juanfran)

juanfran ha dit...

Gràcies per la recomanació, però sóc al·lèrgic a la composició de dita pomada, amb la qual cosa algunes de les solucions és, anar amb pantalons llargs o no anar.

ivaxavi ha dit...

Millor anar. Sempre millor 'fer' que 'deixar de fer'

juanfran ha dit...

Ja, com es nota que a tu no t'han hagut de amputar la cama per les ferides infectades fetes per els dichosos "brasers" ó ("abrasers")* de la hóstia.

*Típica paraula quartellera anyadint semper la "a" davant.