Oficines al costat del Trinquet. Ronda Quémalo s/n Faura (València)
-Apertura l'últim divendres de mes a les 20 hores

13 de febrer del 2011

El Monduver PR-CV-51

Anem fent cims de la Comunitat, hui ens tocava el Monduver. Llàstima  la saturació d´antenes que omplin tot el seu cim que el fan inabastable.


El Monduver
Més Fotos

LA RUTA
Per arribar agafem la carretera de Simat de la Valldigna a Barx, en passar el coll agafem un desviament a l´esquerra (senyalització les Foies), travessem tota la urbanització fins a les Foies on aparquem els cotxes.
L´itinerari que hem fet es correspon amb el PR-CV-51 i després de fer el cim el PR- CV-51 V3.
Des de les Foies agafem el camí que ix en pujada (marques del PR), després d´uns minuts a la nostra dreta ix una pista formigonada que té una cadena per on continuem. Al poc la pista es fa de terra i passem per un dipòsit d´aigua, per continuar ja per senda.
Arribem a una paleta de direccions continuem a l´esquerra de baixada (enfront la mar). Una altra paleta de direccions continuarem "cim del Monduver", l´alt el tenim enfront, com a referencia passem per la vora d´un grupet de pins que se salvaren de l´incendit. Eixim a la pista que puja al cim. Fem el Monduver i tornem a aquest lloc.
De tornada continuem per la pista en pujada fins al collet, paleta de direccions. Agafem PR CV 51 V3 cap al Cim de Penyalba, aquesta senda té un poc més de dificultat ja que no té molt bon xafar, però no te pèrdua.
En el coll abans de pujar a Penyalba, paleta de direccions, podem optar per pujar o anar cap a "la Font Nova. Les Foies", que és el que nosaltres ferem.
Durada: 3 hores (sense parades).
En les fotos hi han apunts de la ruta.