Oficines al costat del Trinquet. Ronda Quémalo s/n Faura (València)
-Apertura l'últim divendres de mes a les 20 hores

27 de novembre del 2022

Ruta dels Molins d'Aigua -Llucena del Cid-

Excel·lent ruta, completament senyalitzada, que transcorre per la vora del riu Llucena i els seus Molins d'Aigua. Veurem un bon grapat de tolls d'aigua aptes per al bany. 
En arribar al Mas de Ros hem agafat una variant més salvatge que va per dins del riu, no es troba senyalitzada i cal travessar el riu en diverses ocasions. Si el riu  ve crescut no és recomanable fer-la i caldrà seguir l'itinerari marcat. Arribats a una cascada remuntem per la dreta amb una xicoteta trepada i busquem el millor pas per un senderol -per la part esquerra del riu- que de vegades es perd per la vegetació. En arribar a un abric abandonen el riu per una senda que naix a l'esquerra i ens duu a un mas en ruïnes on troben la senyalització de la ruta, a la dreta al naixement del riu i a l'esquerra la pista de tornada.




 

__________________________________RUTA_______________________________

Llucena- Pont sobre el riu- La Badina- Toll de Carlos- Fonteta dels Pissadors- Molí de l’Assut- Molí de Goçalvo- Mas de Galapo- Moli de Ros- Cascada- Mas en Ruïnes- Pista- Mas de Galapo- Molí de Goçalvo- Molí de l’Assut- Toll de Carlos- Llucena


_________________________________DADES______________________________

-Recorregut       

Circular

-Distància

15,500km

-Desnivell positiu    

425m

-Desnivell negatiu

425m

-Altura màxima

579m

-Altura mínima

360m

-Temps total

5:57h.

-Temps moviment      

4.45h.

-Dificultat

Moderada