Oficines al costat del Trinquet. Ronda Quémalo s/n Faura (València)
-Apertura l'últim divendres de mes a les 20 hores

18 de març del 2023

Hoz de Beteta- Cueva y Mirador del Armentero- Sima de Dos Oros- Cruz de Solán de Cabras -Alto Tajo-

Iniciem la ruta des de l'àrea recreativa de la Casa de la Pradera, agafem la senda botànica amb abundant vegetació, es trobarem amb espectaculars Tilos. La senda desemboca en l'àrea recreativa de la font.

Seguint les indicacións passen per baixa de la Cova Ramera -veiem una estructura metàl·lica tancada per a poder accedir- Posteriorment després d'una forta pujada arribem a la Cova de l'Armentero i un poc més amunt al seu magnífic mirador.

Deixem la pista que va cap a l'esquerra i seguim de front per un senderol per anar a vore la sima de 2 Oros. Les deixem i agafem la pista que va per d'alt seguint les indicacions pel PR-90 cap al "Castillo de los siete condes". Arribarem a un banc amb unes vistes espectaculars sobre l'Hoz del riu Cuervo.

Deixem el PR i per un senderol que voreja l'hoz anem cap a la Creu de Solán de Cabras que es veu en una proa de la mateixa.

Arribem a la Creu i tornem a tindre unes magnífiques vistes. Desfem el camí d'entrada i per pistes en alguns moments i camp a través fem la baixada fins a Puente de Vadillos. 

 __________________________________RUTA_______________________________ 

Área recreativa de la Casa de la Pradera- Senda botànica de la Hoz de Beteta- Cova de la Ramera- Paseo temàtic Cova y Mirador de l'Armentero- Sima Dos Oros- Hoz del Riu Cuervo- Creu de Solan de Cabras- Puente de Vadillos

 

_________________________________DADES______________________________ 

-Recorregut       

Lineal

-Distància

19,200km

-Desnivell positiu    

500m

-Desnivell negatiu

450m

-Altura màxima

1318m

-Altura mínima

 897m

-Temps total

7:41h.

-Temps moviment      

5:00h.

-Dificultat

Mitja/Alta