Oficines al costat del Trinquet. Ronda Quémalo s/n Faura (València)
-Apertura l'últim divendres de mes a les 20 hores

19 de maig del 2024

La Frontera des de la Font de Quart

Recorregut circular que ens duu per la carena de la Frontera que delimita les províncies de València i Castelló, amb  bones vistes de la Serralada d'Espadà i de la mar.

La ruta la comencen a la Font de  Quart seguint les marques blanques i blaves de la ruta dels Aljubs. Fem un bon trajecte pel barranc de l'Arquet i eixim del mateix desembocant a una pista, enfront tenim la Creu pintada de la Frontera. El camí travessa el camp de motocros i arriba per senda novament al barranc de l'Arquet. Ací l'abandonem i anem cap a l'esquerra seguint les marques del PR-La Vall de Segó que no deixarem fins arribar a la Font de Quart.


Restes del Temple de Baco


  


__________________________________RUTA_______________________________

Font de Quart- (Sender Ruta dels Aljubs -marcat blanc i blau-) Camí Vereda Reial- Camí de l’Ecoparc- Barranc de l’Arquet- Camí de terra (enfront la Creu Pintada de la Frontera)- Antic camp de motocros- Pista del barranc Fondo-Arquet- Ací deixem la ruta dels Aljubs i seguim a la dreta pel PR-La Vall de Segó- Alt de la Frontera- Salt del Cavall- Pista de terra- Camí asfaltat- Font de Quart

__________________________DADES ________________________

-Recorregut       
Circular
-Distància
11,180 km
-Desnivell positiu   
345 m
-Desnivell negatiu
345 m
-Altura màxima
384 m
-Altura mínima
54 m
-Temps total
4h.24min.
-Temps moviment      
3h.20min.
-Dificultat
Mitja