Oficines al costat del Trinquet. Ronda Quémalo s/n Faura (València)
-Apertura l'últim divendres de mes a les 20 hores

24 d’octubre del 2010

El Barranc dels Horts

Donada la facilitat de la ruta participarem en l´eixida 38 persones, ja feia temps que no erem tanta gent. Tinguerem uns d´aquells dies de tardor que quasi pareixen d´estiu. El barranc, idílic, carrasques i roures centenaris, verdaderament és un bosc encantat. Per a concloure, ferem un bon dinar a Benassal. A la fi un dia redó.

La Ruta

Cal demanar autorització a la Fundació Bancaixa.
L´accés al barranc es troba en la CV-15 Km. 41,300 de la Pobla Tornesa a Ares del Maestre (aprox. 1 km abans del desviament cap a Benassal), un camí a la nostra dreta ens porta a la caseta del guarda.
L´inici de la ruta és pel camí del Mas dels Horts -pista de terra- per després d´arribar a una revolta a la dreta, continuar de pujada per una pista de formigó -entre carrasques i roures-, fins la Font dels Horts. A la nostra dreta abans de la font ix un sender que agafem i que ens porta al Roure Gros, arbre de més de 600 anys. Desfem la senda fins la font i de davant d´ aquesta naix -a la dreta de baixada- un bonic sender que discorre per dins dels bosc fins el fons del barranc per eixir novament al camí del Mas dels Horts.
Dificultat: Baixa -sense cap tipus de dificultat. 
Distància: 7,400 km anada i tornada